Another great RocketTheme Joomla Template brought to you by the RocketTheme Joomla Template Club.
Home arrow Horses arrow Azur MH (sold)
Azur MH (sold) PDF Print E-mail
Written by pieter   
Wednesday, 09 July 2008

Karioka del Follee * Brown Boy * Fantastique * African Drum XX

4 jaar

Parcoursklaar

 

4 jarige ruin van Karioka del Follee uit Orchidee (Brown boy)

 

Vader Karioka del follee heeft verdienstelijk internationaal gelopen onder drie ruiters: James Peeters, Phillipe Lejeune en later in Amerika: Ward Mc clain.  Hij won onder andere de sires of the world wedstrijd in Lanaken, de grote prijs van Deauville, maakte deel uit van het landenteam in Aken en was tweede in de grote prijs van Lummen.

 

Orchidee stamt van de internationale springhengst Brown Boy, die het zeer goed deed onder Albert Voorn en wijlen Takashi Tomura.  Brown Boy stamt van de topvolbloed Lucky Boy XX.  Hij werd onder andere vierde in de worldcup van Mechelen.

 

De moeder van Orchidee, Liana, is de volle zus van Fideel, internationaal springpaard onder Guido Bruyninckx en Harrie Theeuwes.  Ze stamt af van Fantastique, boegbeeld van het BWP, BWP ambassadeur en vader van Jeremia (Urs Fäh) en Janique (Ludo Phillipaerts). 

 

Verder in de moederlijn vinden we de Nederlandse volbloed African Drum XX.  African Drum XX die we kennen als vader van Prins Drum van Bellet, een hengst die zeer verdienstelijk presteerde onder Erik Wauters. African Drum XX is ook moedervader van Carnival Drum, een hengst die het fantastisch deed in Ierland.

 

Orchidee liep verdienstelijk bij de vierjarigen en bij de VOR.

 

Orchidee is de moeder van Enigma van het Merelhof (Udo van het Maailand - Darco * Wendekreis * Saygon), Fares van het Merelhof (Obsession B - Karioka del follee * Quidam de Revel), Azur MH  (Karioka del Follee) en Caprice MH (Cavaggio Z). Enigma van het Merlhof won op 5 jarige leeftijd de Hergon Cup in het kader van de BWP hengstenkeuring en bereikte de halve finale van de vijfjarigen in het Panhof in Peer.  Caprice is bij ons in de opfok.

 

Azuur wordt momenteel aangereden en heeft zijn eerste parcoursen gelopen.

 

Image

 

Azur MH als veulen

 

Image

Vader Karioka del Follee

Last Updated ( Tuesday, 12 April 2011 )